Utolsó kommentek

Címkék

alkohol (1) anorexia (2) arzén (1) auchan (1) bambi (1) bánó andrás (1) batiz (1) bbc (2) begium (1) bicikliut (1) BKK (1) bkv (1) budai bernadett (1) budapest (3) búzaégetés (1) cigány (2) coca cola (1) csernobil (1) daniel pipes (1) danks (1) daróczi (1) da vinci (1) demcsák zsuzsa (1) demszky (1) dinnye (1) dopping (1) drog (1) dr frank schirrmacher (1) dugó (1) egyszarvú (1) élelmiszerfegyver (1) előfizetés (2) elöregedés (1) európai parlament (4) eurovízió (2) félelem (4) felvonulás (1) fénykép (1) fóbia (2) foci eb (1) fodor gabor (1) fogkrém (1) fogselyem (1) fogyás (2) főváros (3) friderikusz (1) gellért tér (1) globalizáció (5) google (1) gorbacsov (2) grúzia (1) gyilkosság (1) gyorskaja (1) gyurcsány ferenc (2) gyurma (1) háború (4) haiti (1) hajdú péter (1) hamburger (1) hamisítás (4) hasonmás (1) hidegháború (1) hírek (1) holdraszállás (1) honduras (1) hűtővíz (1) ingyen kenyér (1) internet (1) i jános pál (1) jános pál pápa (1) kávé (1) kerekpar (2) kerékpárosok (2) kgb (3) kim dzsong il (1) kisebbség (2) konspi vizuál (2) könyvajánló (1) kőolaj (1) kormányzati negyed (1) közvélemény kutatás (1) lapszemle (6) lenin (1) london (1) margit híd (1) marsi élet (1) maszkos ferfi (1) média (2) mekka kóla (1) melegek (2) merénylet (3) mérgezés (1) metró (2) mobil (2) napóleon (1) navracsics tibor (1) nol (1) norbi (1) obama (1) olimpia (4) olvasoi level (1) orban viktor (1) oroszország (1) összeesküvés (6) pálffy istván (1) para (1) parkolasi cegek (2) peking (1) pekingi olimpia (1) penny (1) pláza (1) politikai korrektség (5) putyin (1) rakpart (1) retusálás (1) roma (1) sándor (1) sivatag (1) skynet (1) slota (1) stohl andrás (1) szabotázs (5) szabó pál (1) szakadás (1) szdsz (2) szegénység (1) széles gabor (1) szíjjártó péter (1) szóvivó (1) szóvivő (1) térképészet (1) terror (1) tévé (1) time magazin (1) torgyán józsef (1) toroczkai (1) történelem (1) Ukrajna (1) unikornis (1) városligeti tó (1) vatikán (2) viaszbábú (1) viktortotó (1) világbank (2) vodka (1) vörös tér (1) wada (1) web 3.0. (1) Címkefelhő

Gombok

Eltitkolt élet a Marson?

2008.08.13. 11:29 -

1 komment

Lehet, hogy a NASA Mars-szondája életet talált a vörös bolygón? - teszi fel a kérdést a Blikk. De miért nem hozza nyilvánosságra a sorsdöntő adatokat? Az Aviation Week című tudományos lap NASA-forrásra hivatkozva közölte: az űrkutatási hivatal egy titkos jelentést adott át a Fehér Háznak, amelyben a Marson talált élőlényekről van szó.

Lehet, hogy a NASA eltitkolja, mit talált a Marson? - Hosszú évek óta sejtjük, hogy szomszédos bolygónk, a Mars nem olyan kietlen, mint amilyennek látszik. Több, amerikaiak által indított felderítő miszszió is jelezte: a ma már kopár égitesten valaha valószínűleg hatalmas óceánok hullámzottak, s a felszín alatt vagy a sarkokon, fagyott formában még ma is van víz. S ahol víz van, ott lehet élet, a földitől persze nagyban különböző, talán csak bakteriális méretű, de mégiscsak élet.
 
A 2004 ben a Marsra érkezett Spirit és Opportunity szonda a víz jelenlétét mutatta ki, az idén májusban leszállt Phoenix pedig már fizikailag is kontaktusba került a déli sarkon - a marsin persze - a jéggé fagyott vízzel. Erről tisztességgel be is számolt a NASA, de a magazin forrása szerint mást is talált a szonda, amiről az ügynökség mélyen hallgat. A titkos jelentés létezését a hivatal több forrása is megerősítette, annak pontos tartalmáról azonban még ők sem hajlandók beszélni. Már amennyiben valaha is járt földi űrszonda a Marson...
 
A kamu Holdraszállás-elmélet
 
Minden idők egyik legismertebb, a CIA által elkövetett Kennedy-gyilkossághoz, a roswelli ufóbalesethez vagy a szeptember 11-i ön-terrortámadáshoz fogható összeesküvés-elmélete szerint a holdraszállás nem történt meg: az amerikaiak a Földön rendezték meg az egészet, hogy ezzel bebiztosítsák az elsőségüket a szovjetek előtt. Egy 1999-es felmérés szerint az amerikaiak majd 10%-a hisz az elméletben”, tehát bő harmincmillióban kételkednek a Holdraszállásban. Vajon hányan vannak, akik most a Mars meghódításában nem hisznek?
 
A kamu Holdraszállást illetően a bizonyítékok mindkét oldalon számosak: egyesek az égitesten készített fotókon vélnek felfedezni árulkodó nyomokat, a rádiókommunikációban hiányolják a Föld-Hold távolságból adódó késleltetéseket, míg mások a lehozott holdkőzetet emlegetik, illetve azt, hogy a több kívülálló ország (többek között a szovjetek) tudósai is követték űrteleszkópjaikkal a missziót. Külön csavar a történetben, hogy a holdraszállás eredeti felvételei rejtélyes módon eltűntek, és a NASA máig nem találja őket.
 

Forrás: Blikk, Index

A bejegyzés trackback címe:

https://konspiradio.blog.hu/api/trackback/id/tr35613957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Győrfy Attila Másnéven Magyar Mőrfy 2008.10.05. 15:15:05

Helló.
A holdra szálás egyértelmű kamu.
Csak azért kamu mert már tapasztaltam.
A hold nem fogad be semien idegen dolgott felszinére.
és a gravítácíó nagyon fura sőt néha változó!
Visszont a marson leht hogy van víz.
és azis bizonyos,hogy fel lehettne gyorsitani az életet egyes részein.Nekem vanis egy elméletem.
de ezt csak akkor adom átt,ha megfizetik,
nem kérek sokat csak anyít amenyít érne a bolygó ha sikerül.Keresetek fel! Mert már régen nem úgy vannak a dolgok ahogy a nagy felyesek elkébzelik.
Fel merem válalni magamat. Magyar Mőrfy Az új kezdetekre.
süti beállítások módosítása